Йо йо йо,

Сорри за отсъствието в последните няколко дни, или по-точно седмици, но така е през летните дни, привличаше ме морето, вълните, жените … а и хотелът искаше $$$ за нет. Бати тъпотията, плашташ 50 лв. на ден за стая, а искат пари за интернет. Това е като да караш осем цилиндров джип и да търсиш бензиностанция с 1 стотинка по-ефтин бензин (е не особенно добро сравнение но нямам друго). Като говорим за коли ето една реклама която гледах днес. Две минути зяпах с интерес:

Така, по-нататъче … Малко футбол, вчера Литекс се издъни с/у Динамо, ЦСКА се издъни с/у романескУ, а Левски и Локото от София се издъниха по-рано този месец (точка)

Малко волейбол … ее нямам новини от там, но ходих в Арена Армеец и беше супер. Съвет, когато можете идете, като е пълна в залата е просто празник …

Малко политика … Цитат от новата книга на Б.Б. (от някой новинарски сайт го измъкнах)

„В тая книга съм разказал сичко за сички неща. Ей тва кълбо, къде го виждате на снимката, съм го направил с тия две ръце.
Тва океани, континенти, планини, реки, сичко. От – до. Направих го кълбото, резнах му лентичката, ама бех сам. Нема кой едно „конграчулейшънс” да ми каже.
Та се наложи да направя и хора. Първо направих Цецо, после сички останали… А накрая направих и тая книга, в която съм разказал най-важните моменти от моя живот и от живота на други велики хора.
Четете я внимателно и си водете бележки, щото после ше се изпитваме.“
Бойко Б.

Малко технологии … Гугъл щел да купува Моторола. Следва и цитат от коментар под статията на човека наричащ себе си „Преместител“: МММ преместих си го пак в левия крачол …

Малко лайфстайл (винаги ми е било трудно дума на английски да ги пиша на кирилица) …Новина от пощата която не сам споделил. Блондинка шофирала … и до тук ще спра, вижте сами:

Малко от Перник … Хм, днес не може просто да са разминем с Перник, много го обичам този град но просто в нета има толкова много мат’риал че не мога да се сдържа. Та на въпроса за дрескод-а на града хората са дали и подобаващ пример:

Бе, днес пиша някви абсолютно несвързани неща (кво ти пука нали клик рейта се покачва). Кво да се прави, толко си мога. Айде стига толко за днес, че да не се изложа още.

Чао чао и хубав ден

Advertisements