Хайде на новините (kоито и тази седмица са пълни с простотии), виц и снимка за финал

Парва новина: Нели Петкова напуснала „Шоуто на Слави“ и щела да започне солу карера. Хмм то и Марчето иска да стане шефка ама без Жоро Бекаме не мое. Доообре. Инетересен коментар под статията имаше на анонимец с който споделям мнение че именно „кораба потъва и мишките започнаха да се разбягват кой накаде може“

Втора новина: Пепето Гуардиола правил четки на Краско Балъков след равенството на Хайдук с Барса вчера. Още едно доказателство че без 2-3 играчи Барса ще си стане лесна жертва на българския гранд Лудогорец.

Третъ новинЪ: Уругвай спечели „Копа Америка“. Тук без да се е**вам бих казал Браво! Урусите винаги са ми били симпатични като отбов. Жалко че ги сравняваха с нас пред 94 но за разлика от тях ние се осрахме на еврото а пък хората си взеха Копа-та.

Четвърта новина: Пуснаха билетите (повтарям безплатните билети) за новата зала. Одеве минах но имаше мноо опашка за това идете малко по-късно. Само 6000 са така безплатните билети така че хора, моля не взимайте ако няма да ходите, поне веднъж (в този случей за първи път) да не се прее***ваме взаимно. Успех на нашите в събота.

Пета новина: Гугъл Плюс (Google+), сещате се тия дето искат да правят конкуренция на Княгиня ФацетоБук, щел да разпознава лица и така да ги свързва с профилите ни. Хмм ми ако съм гол и на уеб камерата съм сниман под кръста дали ще ме логинне като Жералд Депардю?

По-добре като него отколкото като Майкъл без нос изобщо.

ШестЪ новина: Одеве ходих до залата на бързо и нямаше билети, всичките 5000+ бяха свършили.

Седма новина: Да ви е*а роднините, как може да свършат билетите и да ме разкарвате. Явно в БГ като нещо е безплатно наистина е без … него. Като в Каyфланд онзи ден. Викат по радиото на магазина „Току що пуснахме новата прИмоция в топлата кухня: 3 кебаПчета, гарнитура и хлебче за 15 ст. „. Един отива и вика „направо ми дайте 10 такива, ама сурови че нямам време да чакам“. БГ работа, нали е БЕЗплатно.

И девета (последна дупка на кавала) новина: Рубрика за „Един ден с Барак Обама“

И една друга тъпотия от чата с приятели от днес, enjoy and be proud:

 

ОК, сега и вица:

Отишли двама нашенци на екскурзия в Египет, първото място на което ги завели

било Хеопсовата пирамида.Влезли нашите вътре и започнали да обикалят

тунелите.Колкото по-навътре влизали, толкова кислорода намалявал и

ставало от задушно, по-задушно.По едно време единия не издържал и казал:

-Братчед, задушавам се вече, пиши к*р за „Левски“ и да излизаме.

 

Чао до утре

Advertisements